MIRIANDI SNACKS & AMERICAN BURGERS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 775 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miriandi Snacks & American Burgers. Meer weten? Ontdek meer

28 aug 2022 om 19:34 Helaas was de patat taai en niet knapperig
14 aug 2022 om 20:02 Het was zoals altijd goed.
12 aug 2022 om 6:19 Moesten eigenlijk een uur wachten maar kregen bericht dat het eerder klaar zou zijn het was er. Binnen 25 minuten en het eten was super heerlijk grgeten
31 jul 2022 om 11:33 Top
26 jun 2022 om 20:54 Het eten was er een kwartier vroeger dan ik gevraagd had, dit was even lastig. De dame die het bezorgde maakte een hoop goed en het eten was erg lekker.
8 mei 2022 om 20:53 Jmmr dat er altijd als je besteld 15 a 20 min bij komt maakt niet uit hoelaat ik bestel meteen direct krijg je een pop-up dat het later is
2 mei 2022 om 8:35 Alles smaakte goed en was goed op temperatuur. Top
3 apr 2022 om 20:16 Het eten was weer heerlijk en de bezorger vriendelijk.
19 mrt 2022 om 22:02 Teveel saus waardoor alle patat al onder de saus zat. En ik had saus bij de kroket maar ipv ernaast lag de kroket in de saus waardoor je de saus niet zelf kunt verdelen waardoor het al snel teveel is en soppig word.
12 mrt 2022 om 6:15 Lekker eten vriendelijke bezorger en hoefde niet zo lang te wachten
24 feb 2022 om 21:27 Altijd dik in orde. !
19 feb 2022 om 18:48 Heerlijk gegeten.