CAFETARIA SNACKBAR MIRIANDI

CAFETARIA SNACKBAR MIRIANDI Cafetaria Snackbar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 769 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Snackbar Miriandi. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 20:54 Het eten was er een kwartier vroeger dan ik gevraagd had, dit was even lastig. De dame die het bezorgde maakte een hoop goed en het eten was erg lekker.
8 mei 2022 om 20:53 Jmmr dat er altijd als je besteld 15 a 20 min bij komt maakt niet uit hoelaat ik bestel meteen direct krijg je een pop-up dat het later is
2 mei 2022 om 8:35 Alles smaakte goed en was goed op temperatuur. Top
3 apr 2022 om 20:16 Het eten was weer heerlijk en de bezorger vriendelijk.
19 mrt 2022 om 22:02 Teveel saus waardoor alle patat al onder de saus zat. En ik had saus bij de kroket maar ipv ernaast lag de kroket in de saus waardoor je de saus niet zelf kunt verdelen waardoor het al snel teveel is en soppig word.
12 mrt 2022 om 6:15 Lekker eten vriendelijke bezorger en hoefde niet zo lang te wachten
24 feb 2022 om 21:27 Altijd dik in orde. !
19 feb 2022 om 18:48 Heerlijk gegeten.
1 dec 2021 om 21:12 Eten is eigenlijk altijd prima en wordt snel bezorgd.
28 nov 2021 om 22:00 Weer snel bezorgd en van een goede kwaliteit!
7 nov 2021 om 19:55 Het is dat ik geen bezorgtijd van 100 min kan kiezen, dat is wat de bezorgtijd was vanavond. Jammer als er staat 20 min en je keuze maakt op basis van bezorgtijden ivm kinderen. Eten is dik in orde.